Fiets & Fun arrangementen op vaste locaties

Hieronder vind je een overzicht van alle locaties waar wij verschillende fietsarrangementen hebben. Op de meeste plaatsen kan je kiezen voor de fietstrein of de fietsmix of een combinatie hiervan. De meeste arrangementen ook de mogelijkheid om te starten met een stuk vlaai en te eindigen met een pannenkoek of een andere maaltijd.

  • Perfect voor familie- of bedrijfsfeest
  • Met de fietstrein en/of fietsmix
  • Op vele plaatsen in Zuid-Nederland
  • Met koffie en vlaai vooraf
  • Vanaf 12 personen

Boek nu een Fiets & Fun arrangementen

U boekt het arrangement heel eenvoudig direct bij de betreffende locatie. De contactgegevens vind je bij elke locatie.

Vanaf

1395p.p
  • Volwassen €13.95
  • Kinderen vanaf 8 jaar (fietsen zelf) €13.95
  • 3-8 jaar in een zitje €9.95
  • 0-3 jaar in een kinderstoeltje €9.95
  • Losse Maxi-Cosi houder €6.00
Cafe de Hertog Jan Proeverij

Cafe de Hertog Jan Proeverij

ARCEN

Ook dit seizoen kan je bij de Hertog Jan Proeverij weer het fietstreinarrangenemt afnemen er. Zoekt u als bedrijf een leuke teambuilding activiteit, familie feest, personeelsuitstapje, of wilt u lekker bourgondisch het Noord Limburgse land verkennen? Dan bent u bij de Hertog Jan Proeverij aan het juiste adres.

Meer informatie: Cafe De Hertog Jan Proeverij
Boeken via Telefoonnummer: (0031 (0)77-3745614 
Adres: Kruisweg 43, 5944 EM ARCEN

De Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker

Brueggen

Der Yellow-Zug ist das Beste vom Besten, für Jung und Alt. Schön gemütlich zu zweit nebeneinander, aber das Treten nicht vergessen. Keine Kohle und Elektrizität, denn nur ihre Beine bringen den Antrieb für den weltweit lustigsten Zug. Fahren Sie mit und bestimmen Sie Ihr Ziel. Und Ihr Gepäck? Das ist kein Problem: Denn hinter den Zug hängen wir einen Gepäckwagen an. Ist doch gemütlich, oder? Für die kleinen Gäste zwischen 2 und 7 Jahren können wir in wenigen Augenblicken einen speziellen Kindersitz montieren.

Meer informatie: De Pannekoekenbakker – Brueggen
Boeken via Telefoonnummer: (0049) – (0)2163 572620
Adres:Hochstrasse 6, D-41379 Bruggen am Niederrhein

Brabantse Groepsuitjes

Brabantse Groepsuitjes

BAARSCHOT

BrabantseGroepsuitjes.nl organiseert sportieve, culturele en culinaire groepsarrangementen in het mooiste deel van Brabant. U kunt bij ons terecht met 6 tot 600 personen. Bij groepen kleiner dan 25 personen dient een lunch of diner onderdeel ui te maken van het programma. Verder is de keuze volledig aan u.

Meer informatie: Brabantse Groepsuitjes
Boeken via Telefoonnummer: 013 – 50 46 249
Adres:Westelbeersedijk 6, Diessen, Baarschot

De Reizende Man

De Reizende Man

DEURNE

Door de landelijke ligging van De Reizende Man staat u vanuit ons in korte tijd midden in de natuur. We liggen op loopafstand van de Liesselse bossen en niet ver vandaan de Peel. We hebben vele activiteiten waarbij u optimaal gebruik kunt maken van deze unieke omgeving. Ook hebben we een aantal leuke binnenactiviteiten. We hebben allerlei activiteiten voor jonge en oud, én voor grote en kleine groepen. Deze activiteiten kunnen gecombineerd worden met eten en drinken.

Meer informatie: De Reizende Man
Boeken via Telefoonnummer: 0493 – 31 37 90
Adres:Liesselseweg 183, 5753 PN, Deurne

Cocody Partycentrum

Cocody Partycentrum

GELDROP

Een ritje met de trein? Maar dan wel zelf fietsen en sturen! Een gezellige activiteit met een sportief tintje voor jong en oud. Zelfs voor de allerkleinste is er plek op de fietstrein doordat de Maxicosi erop bevestigd kan worden. De tocht leidt u langs de mooiste plekjes in Geldrop en omgeving.

Meer informatie: Cocody Partycentrum
Boeken via Telefoonnummer: 040 – 28 68 046
Adres:Zwembadweg 15, 5663 PL, Geldrop

Fabula

Fabula

SCHIJNDEL

Wij bieden vele verschillende jongens en meisjes arrangementen voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Ook bieden wij groepsarrangementen voor een gezellige familie- of vriendendag.

Meer informatie: Fabula
Boeken via Telefoonnummer: 073-549 50 05
Adres:Boxtelseweg 24 5485 VG Schijndel

Geelenhoof

Geelenhoof

KELPEN OLER

Geelenhoof is de naam van onze boerderij. Deze naam dateert uit begin 1800. Geelenhoof was een overnachtingsplaats voor de toenmalige paardenpostkoets van Nederland naar België. De entree voor de paardenpostkoets was een poort met een hoefijzer. Dit hoefijzer was van een paard met een gele hoef.In het dialect uit onze streek een “geelen hoof”. De kleur geel als bijvoeglijk naamwoord werd destijds geschreven met “dubbel e”. Vandaar Geelenhoof.

Meer informatie: Geelenhoof
Boeken via Telefoonnummer: 0495 – 65 18 58
Adres:Grathemerweg 16, 6037 NR, Kelpen – Oler

De Koksehoeve

De Koksehoeve

GEMERT

Bij De Koksehoeve worden diverse dag- en avondarrangementen georganiseerd, met o.a. de fietstrein en de fietsmix. Dit alles in combinatie met koud- warm buffetten, kleine en grote diners, lunches, barbecue binnen of buiten en koffietafels. Voor de diverse mogelijkheden kijk verder op de site.

Meer informatie: De Koksehoeve
Boeken via Telefoonnummer: 0492 36 15 47
Adres:Koksedijk 25 5421 ZB Gemert

Pannenkoekenrestaurant de Financiën

Pannenkoekenrestaurant de Financiën

LOON OP ZAND

Pannenkoekenrestaurant de Financiën is centraal gelegen in Midden-Brabant op maar 5 autominuten van zowel De Efteling, Tilburg als Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. In de iets verdere omtrek bevinden zich nog De Biesbosch en Safari park De Beekse Bergen. Vanuit alle windstreken zijn wij goed te bereiken en door ons grote eigen parkeerterrein is parkeren geen enkel probleem.

Meer informatie: De Financien
Boeken via Telefoonnummer: 0416 – 36 13 86
Adres:Kasteellaan 29, 5175 BC, Loon op Zand

Kampeerbos de Simonshoek

Kampeerbos de Simonshoek

MEIJEL

Kampeerbos De Simonshoek ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Nationaal Park de Groote Peel in het Limburgse Peeldorp Meijel. Het goed onderhouden terrein met ruime plaatsen nodigt uit tot gezellig kamperen en genieten van rust en ruimte. De Simonshoek is het gehele jaar geopend, dus ook winterkamperen, behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie: Kampeerbos de Simonshoek
Boeken via Telefoonnummer: 077 – 46 61 797
Adres:Steenoven 10, 5768 PK, Meijel 

Pannenkoekenhuis De Ontdekking 

Pannenkoekenhuis De Ontdekking

OISTERWIJK

Spanning en avontuur voor de jeugd. Rust, ruimte en gezelligheid voor de volwassene. Zo komt iedereen aan zijn trekken bij Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk. En zeg nou zelf, zo’n ambachtelijk bereide pannenkoek, die vinden we toch allemaal wel lekker? De prachtige ligging in de natuurlijke omgeving van Oisterwijk maakt Pannenkoekenhuis De Ontdekking tot een buitenplaats met allure. Even bijkomen van uw fietstochtje, een welkome onderbreking van uw zondagse autoritje.

Meer informatie: Pannenkoekenhuis de Ontdekking
Boeken via Telefoonnummer: 013 – 521 32 80
Adres:Oirschotsebaan 12, 5062 TE, Oisterwijk

Limburgs Uitje

Limburgs Uitje

SEVENUM

Limburgs Uitje biedt u de leukste groepsactiviteiten aan in Noord-Limburg. Kies voor één van onze bijzondere uitjes of geniet van een compleet verzorgde dag samen met vrienden, familie of collega’s. Deze dag afsluiten met een heerlijke barbecue of een gezellige feestavond? Limburgs Uitje regelt het allemaal!

Meer informatie: Limburgs Uitje
Boeken via Telefoonnummer: 077 – 85 11 876
Adres:Middenpeelweg 1, 5975 MZ, Sevenum

Restaurant de Overbeek

Restaurant de Overbeek

OVERLOON

Bourgondisch rondje “De OverBeek”

Meer informatie: Restaurant de Overbeek
Boeken via Telefoonnummer: 0478 – 64 05 25
Adres:Overloonseweg 10a, 5821 EE, Vierlingsbeek

De Brouwketel

De Brouwketel

ESCHAREN

De Brouwketel is gesitueerd aan de rand van het dorp Escharen langs de provinciale weg naar Mill en st. Anthonis. Het heeft derhalve een uitstekende centrale ligging met een grote eigen parkeergelegenheid. U kunt bij ons terecht voor een groot aantal activiteiten en diensten.

Meer informatie: De Brouwketel
Boeken via Telefoonnummer: 0486 – 47 42 81
Adres:Hoogeweg 9, 5361 NK, Escharen

Menmerhoeve

Menmoerhoeve

ETTEN-LEUR

Nieuw op de Menmoerhoeve is de Fietstrein. Deze fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. U kunt genieten van het uitzicht terwijl u fietst op de fietstrein, want de aandrijving van deze fietstrein wordt verzorgd door alle passagiers die kunnen trappen. Deze fietstrein is geschikt voor bijna alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen. Zeer geschikt voor familie-uitstapjes en personeelsfeestjes.

Meer informatie: Menmoerhoeve
Boeken via Telefoonnummer: 076 – 59 61 602
Adres:Zundertseweg 66, 4876 NL, Etten-Leur

Pannenkoekenhuis De Rithsehoeve

Pannenkoekenhuis De Rithsehoeve

BREDA

Bij Pannenkoekenhuis De Rithse Hoeve is het genieten voor iedereen! Voor jong en oud staan de lekkerste gerechten op onze kaart. Heerlijke goudbruine, ambachtelijk gebakken pannenkoeken uit een originele gietijzeren pan, wel 100 verschillende soorten!

Meer informatie: De Rithsehoeve
Boeken via Telefoonnummer: 076 – 88 95 367
Adres:Rijsbergseweg 258, 4838 EE, Breda

De Kasteelboerderij

De Kasteelboerderij

HORST

In de afgelopen jaren hebben we al veel gasten mogen ontvangen. Hieronder vindt u een selectie van regionale bedrijven die bij ons te gast waren. Naast deze lijst hebben ons meer dan 30.000 bezoekers als particulier bezocht, waaronder 71 bruiloften uit de regio. Daarnaast hebben we meer dan 300 bedrijven mogen ontvangen uit binnen en buitenland. Meer informatie: De Kasteelboerderij

Boeken via Telefoonnummer: 077 – 39 84 561
Adres:Kasteellaan 1, 5961 BW, Horst

Partycentrum Bommel

Partycentrum Bommel

DOMMELEN

Onder de rook van de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen, vindt u Bommel Partycentrum. Het is ons streven om voor u een zo uitgebreid mogelijke en toch betaalbare dag, middag of avond te verzorgen. Bommel Partycentrum biedt u veel mogelijkheden waaruit u een programma kunt kiezen dat bij uw groep past. U kunt de prijzen van spel, eten en drank bij elkaar optellen en u heeft een arrangement op maat.

Meer informatie: Partycentrum Bommel
Boeken via Telefoonnummer: 040 – 20 14 411
Adres:Bergstraat 33, 5551 AW, Dommelen

Dagje Thorn

Dagje Thorn

THORN

In Thorn ook wel het witte stadje genaamd, organiseerd Yellow Rent vele verschillende arrangementen voor familiedagen en bedrijfsfeestjes. Maar ook voor andere groepen. Bekijk onze verschillende arrangementen en wij garanderen je een fantastische dag

Meer informatie: Dagje Thorn
Boeken via Telefoonnummer: (0031) 06 – 51 15 65 93
Adres:Bogenstraat 2, 6017 AV, Thorn

Aardborst Hoeve

Aardborst Hoeve

MIERLO

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van boergondische© arrangementen en in het bereiden van heerlijk boergondisch© eten voor feesten en partijen in Mierlo ( Noord – Brabant ). U kunt de keuze maken uit een van onze arrangementen, maar u kunt uw arrangement ook zelf samenstellen.

Meer informatie: De Aardborst Hoeve
Boeken via Telefoonnummer: 040 – 22 15 512
Adres:Aardborstweg 19, 5731 PS Mierlo

stad parijs restaurant

Stad Parijs Restaurant

HULTEN

We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen. Sinds 1953 is het restaurant in het huidige pand gevestigd. Het groeide in deze jaren uit tot een begrip in tilburg en omgeving.

Meer informatie: Restaurant Stad Parijs
Boeken via Telefoonnummer: 0161-222863
Adres: Rijksweg 6, 5125 NA Hulten

Klein Zwitersland

Klein Zwitersland

TEGELEN

Klein Zwitserland is meer dan een speeltuin alleen. Leuk, spannend, sportief, creatief, eten en drinken. Samen met u als gast, maken wij een bedrijfsuitje op maat. Verschillende programma’s zijn ook onderling te combineren.

Meer informatie: Klein Zwitserland
Boeken via Telefoonnummer: 077-37 31 565
Adres:Verlengde Trappistenweg 35, 5932 ND Tegelen

Den Engel – Schaluinen

Den Engel – Schaluinen

BAARLE-NASSAU

Voor het leukste bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, bruiloft, hotelovernachting of juist een bezoek aan de brasserie, moet u bij Den Engel – Schaluinen | Hotel Brasserie Party & Outdoorfun zijn.

Meer informatie: Den Engel – Schaluinen
Boeken via Telefoonnummer: (0)13 507 9330
Adres:Singel 3 5111 CD, Baarle-Nassau

De Busjop Heythuysen

De Busjop Heythuysen

HEYTHUYSEN

De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal. Na een wandeling kunt u hier genieten van een verscheidenheid aan gerechten, van pannenkoeken tot speciale ‘Flavours of the Farm’ gerechten. De Busjop is tevens een uitstekende lokatie voor bruiloften, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en (zakelijke) lunches. Laat u verrassen door de nieuwe opzet.

Meer informatie: De Busjop Heythuysen
Boeken via Telefoonnummer: 0475-491139
Adres:Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen

De Clown

De Clown

LEENDE

Vanaf 2008 kunt u bij ons het fietsmixarrangement boeken. In samenwerking met Yellowrent fietsverhuur staan er bij aanvang een mix van fietsen voor u klaar, denk daarbij aan de Giant Revive, de tandem, zowel normaal als rug tegen rug en de ligfiets. Vermaak gegarandeerd.

Meer informatie: De Clown
Boeken via Telefoonnummer:040-20 63 008
Adres:Valkenswaardseweg 31a, 5595 XB LEENDE

Party Centrum Antoine

Party Centrum Antoine

SOERENDONK

In het Hart Van de Brabantse Kempen ligt “Party Centrum Antoine”. Een gezellig Party Centrum dat vele mogelijkheden biedt zowel op locatie als in één van onze gezellige feestzalen. Ook kunt u bij ons genieten van onze heerlijke culinaire hoogstandjes in ons sfeervolle restaurant.

Meer informatie: Party Centrum Antoine
Boeken via Telefoonnummer:0495 59 27 37
Adres:Dorpsstraat 36, 6027 PH Soerendonk

Boerengolf Hedel

Boerengolf Hedel

HEDEL

Lekker recreëren op het platteland in de Bommelerwaard

Meer informatie: Boerengolf Hedel
Boeken via Telefoonnummer:06 12035650
Adres:Veldweg 55, 5321 JD Hedel

De Beertuin

De Beertuin

STEVENSWEERT

Zeer idyllisch gelegen aan het Bastion Holland in Stevensweert, schept niet alleen een ideale ambiance voor een kinderfeest, een bruisende party of een dynamisch bedrijfsfeest, maar is ook de volmaakte rustplaats tijdens een ontspannen dagje uit.

Meer informatie: De Beertuin
Boeken via Telefoonnummer: 0475 55 1912
Adres:Bastion Holland 8, 6107 BH, Stevensweert

Uitspanning de Nachtegaal

Uitspanning de Nachtegaal

MEERSSEN

De unieke locatie van Uitspanning de Nachtegaal in het Zuid Limburgse Heuvelland te midden van een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft u het gevoel dat u echt BUITEN bent.

Meer informatie: Uitspanning de Nachtegaal
Boeken via Telefoonnummer:043 – 364 21 61
Adres:Gemeentebroek 6, 6231 RV, Meerssen

logo_1298

BI-J SIEM

NEDERWEERT

Saame Bi-j Siem Sinds 1659 komt het leven al samen Bi-j Siem. Herman en Margriet Poell zetten die eeuwenoude traditie ‐ in een modern jasje ‐ voort. Samen aan de koffie. Samen lunchen, borrelen of heerlijk tafelen. Samen feesten, gedenken, vergaderen of de geheimen ontdekken van de gewelvenkelder. Het kan allemaal Bi-j Siem, in het mooiste pand van Nederweert waar de Gezusters Siem jarenlang hun dorpscafé met kruidenierswinkel runden. Een plek van pure nostalgie.

Meer informatie:Bi-j Siem
Boeken via Telefoonnummer: 0495  – 62 20 01
Adres: Kerkstraat 56,  6031 CJ Nederweert

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt de fietstocht?
Ongeveer 2 uur.

Kunnen opa en oma ook mee?
Ja, deze kunnen op een fietstrein de voeten stil houden.

Is dit evenement uit te breiden met eten?
In overleg met de locatie is dit mogelijk.

Kan koffie, vlaai of gebak ook ná de fietstocht?
Nee, koffie, vlaai of gebak kan alleen vooraf.

Wat te doen bij slecht weer?
Met de gehele groep ter plaatse is het gebruik van de fietstrein/ fietsen af te zeggen; koffie en vlaai of gebak gaat door (prijs volgens menukaart).

Kan ik ook boeken voor minder dan 12 personen?
Ja, betaling is dan altijd voor 12 personen boven de 8 jaar.

Kan ik het aantal deelnemers wijzigen?
Tot zes dagen voor de activiteit is er een kleine wijziging mogelijk.

Hoe kunnen we betalen?
Per groep op één rekening.

Zijn er bezorgkosten?
Nee, op deze locatie betaalt u geen bezorgkosten!