Groepsuitjes op de tandem

Met z’n tweeën op de fiets! Heb jij wel eens tandem gereden? Bij ons kun je tandems huren voor een leuke invulling van jouw dagje uit op elke locatie! Wij bezorgen de tandems waar je maar wilt in heel Zuid-Nederland. Natuurlijk halen we ze ook weer op. De tandems zorgen voor een mooie en gezellige tocht waarbij je goed moet samenwerken en communiceren om vooruit te komen.

Ideaal als teambuilding, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Groepen vanaf 12 tot wel 200 personen kunnen tandems bij ons huren. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen mee op een speciale ouder-kind tandem. Voor de allerjongsten hebben wij speciale zitjes.

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Op uw gewenste locatie geleverd
  • Voor iedereen die niet bang is voor teamwork
  • Combinaties tussen meerdere fietsen mogelijk
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Tandemverhuur

We hebben een ruim aanbod van fietsen en het is ook mogelijk om fietsen te combineren! Zo kun je voor iedereen in je groep een passende fiets huren. Misschien willen de ouderen wel een elektrische tandem? Of vinden de jongeren het leuk om een rug-tegen-rug-tandem te huren? We hebben zelfs gedacht aan een ouder-kind-tandem! Ook is er de mogelijkheid om te combineren met onze normale fietsen.

Tandems

Deze limousinefiets is geschikt vanaf 12 jaar. Fietsen op een tandem is een écht avontuur en heel anders fietsen dan een gewone fiets.

€10,00 per persoon

Elektrische tandems

Met de elektrische tandem kun je met trapondersteuning lekker fietsen met zijn tweeën zonder dat je veel last hebt van tegenwind of een bergje op

€17,00 per persoon

Rug-rug tandems

Voor een origineel en komisch effect gaat u voor deze unieke tandem! Alleen te huur in combinatie met normale tandems.

€10,00 per persoon

Ouder-kind tandems

Bij deze tandem kan uw kind van 4-11 jaar meefietsen!

€10,00 per persoon

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles verder met je te regelen. We stemmen dan goed met je hoe we het gaan doen met het bezorgen en ophalen, het aantal personen en alle andere zaken die relevant voor jullie maar ook voor mij zijn.

Wout Geelen
06 – 51 15 65 93

Prijzen

Tandem (normaal/ rug-rug / ouder-kind) € 10,00 p.p.
Tandem elektrisch € 17,00 p.p.

We bezorgen de tandems op iedere gewenste locatie in Zuid-Nederland. Vraag een offerte aan en wij berekenen de bezorgkosten voor u.