Giant Revive Verhuur

De Giant Revive is een opmerkelijke verschijning. De fiets houdt het midden tussen een ligfiets en een gewone rechtop-fiets. Innovatief aan het ontwerp zijn o.m. de geïntegreerde ketting, het zonder gereedschap verstelbare zadel, met rugsteun en het gebruik van 20″ wielen.

Fietsen op de Giant Revive is de nieuwe manier van fietsen: comfortabel want door de rechte zithouding minder zadelpijn. Door ondersteuning van de rug meer kracht te zetten waardoor je makkelijker kan fietsen. Beter overzicht tijdens het fietsen waardoor genieten en veiligheid toeneemt. Eén maatvoering met uniek verstelsysteem.

Bij Yellow Rent is de Giant Revive te huur tot wel 100 stuks!

Giant Revive
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
  • Ideaal om met grote groepen van A naar B te fietsen
  • Zeer ontspannen fietsen, ideaal voor jong en oud
  • Een leuke en unieke ervaring

Huur Giant Revive

10p.p.

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles verder met je te regelen. We stemmen dan goed met je hoe we het gaan doen met het bezorgen en ophalen, het aantal personen en alle andere zaken die relevant voor jullie maar ook voor mij zijn.

Wout Geelen
06 – 51 15 65 93

Bezorgen

We bezorgen de tandems op iedere gewenste locatie in Zuid-Nederland. Vraag een offerte aan en wij berekenen de bezorgkosten voor u.