Giant Revive Verhuur

De Giant Revive is een opmerkelijke verschijning. De fiets houdt het midden tussen een ligfiets en een gewone rechtop-fiets. Innovatief aan het ontwerp zijn o.m. de geïntegreerde ketting, het zonder gereedschap verstelbare zadel, met rugsteun en het gebruik van 20″ wielen. Er werd ook een versie met elektrische trapondersteuning (PAS) gemaakt, dat type zie je op de foto. Voor de Olympische Spelen in Sydney, 2004, bracht Giant een reeks Oranje fietsen uit, die onder  de Olympische sporters werd verdeeld.

Fietsen op de Giant Revive is de nieuwe manier van fietsen: Comfortabel want door de rechte zithouding minder zadelpijn. Door ondersteuning van de rug meer kracht te zetten waardoor je makkelijker kan fietsen. Beter overzicht tijdens het fietsen waardoor genieten en veiligheid toeneemt. Eén maatvoering met uniek verstelsysteem.

Bij Yellow Rent is de Giant Revive te huur tot wel 110 stuks!

Giant Revive
  • De nieuwe manier van fietsen
  • Zeer ontspannen fietsen, ideaal voor jong en oud
  • Een leuke en unieke ervaring

Offerte aanvragen

Heb je vragen neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06 – 51 15 65 93 of vul het formulier in. Ik zal proberen binnen 2 dagen contact met je op te nemen.

Huur Giant Revive

9p.p.

Bezorgen en Ophalen

100bezorgen en ophalen
  • Bezorgkosten €50,-
  • Ophalen  €50,-
  • Als wij de fietsen 1 á 2 dagen van te voren kunnen bezorgen en en 1 á 2 dagen later kunnen ophalen dan betaalt u slechts €65,- voor bezorgen en ophalen

Offerte aanvragen

Stuur een e-mail naar info@yellowrent.nl met je contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles verder met je te regelen. We stemmen dan goed met je hoe we het gaan doen met het bezorgen en ophalen, het aantal personen en alle andere zaken die relevant voor jullie maar ook voor mij zijn.

Een beller is sneller, dus je mag ook altijd telefonisch contact met mij opnemen.

Hub Geelen
06 – 51 15 65 93