Elektrische tandem

Met de elektrische tandem kan je met trapondersteuning lekker fietsen met zijn tweeen zonder dat je veel last hebt van wind tegen of een bergje op.

Deze elektrische tandems zijn een unieke ervaring voor jong en oud en een geweldig idee voor jouw familiefeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitstapje, teamuitje of verjaardag. Je kunt er vanuit gaan dat iedereen een leuke dag zal belevem.

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Ideaal om ontspannen een leuke route af te leggen
  • Een unieke en leuke ervaring

Offerte aanvragen

Hebt je vragen neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06 – 51 15 65 93 of vul het formulier in. Ik zal proberen binnen 2 dagen contact met je op te nemen.

Prijzen elektrische tandem

2800per tandem

Bezorgen en Ophalen

100voor bezorgen en ophalen
  • Als wij de fietsen 1 á 2 dagen van te voren kunnen bezorgen en en 1 á 2 dagen later kunnen ophalen dan betaalt u slechts €65,- voor bezorgen en ophalen

Vraag een offerte aan

Stuur een e-mail naar info@yellowrent.nl met je contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles verder met je te regelen. We stemmen dan goed met je hoe we het gaan doen met het bezorgen en ophalen, het aantal personen en alle andere zaken die relevant voor jullie maar ook voor mij zijn.

Een beller is sneller, dus je mag ook altijd telefonisch contact met mij opnemen.

Hub Geelen
06 – 51 15 65 93