Fiets & Fun verhuur

De fiets & fun verhuur is ideaal voor een groepuitje, familiedag of een bedrijfsfeestje. We brengen en halen de fietsen op een afgesproken locatie. Van 12 tot maar liefst 400 personen.

Bekijk hieronder de verschillende fiets & fun producten. Van fietstrein tot elektrische tandem, dus voor jong en oud.
Fietstrein huren

Yellowtrein “de fietstrein”

Wat is er gezelliger dan met zijn allen op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. De fietstrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen.

Lees meer

Tandem verhuur

De tandems die wij verhuren zijn van de topmerken Batavus en Gazelle. Deze tandems staan voor u klaar om twee passagiers een leuke dag te bezorgen. Ze zijn zeer geschikt voor alle leeftijden en voor mensen die van teamwork houden. Ideaal voor een leuke familiedag.

Lees meer

Elektrische Tandems

Een mooie fietstocht op de elektrische tandem. U fietst zeer ontspannen op deze elektrische tandems en zo kan u grote afstanden afleggen en extra genieten van de omgeving.

Lees meer
Fietstrein huren

Giant Revive

‘Fietsen vanuit uw luie stoel’ is misschien wat overdreven, maar fietsen is zeker een stuk comfortabeler en een hele nieuwe ervaring met de Giant Revive! Bij Yellow Rent kan je tot wel 110 stuks van deze unieke Giant Revive fietsen huren.

Lees meer