Familiedag organiseren in Zuid-Nederland

Familiedag organiseren

Een leuke familiedag organiseren doet je met de verschillende familiedag arrangementen van Yellow Rent. Een leuke familiedag op de fietstrein door het  landschap waarbij het sturen in handen is van bijvoorbeeld die onhandige oom. Of samen met je gezellige tante uit brabant op een tandem. Kan je niet kiezen dan is misschien de fietsmix wel echt iets voor jouw familiedag. Dit is een mix van minimaal 4 verschillende fietsen. (tandem, ligfiets, giant revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets) Het leuke van een fietsmix is, dat je onderweg kunt wisselen van fiets en dat het voor alle leeftijden geschikt is. Iedereen in je familie heeft dus plezier.

Bij Yellow Rent organiseert u een uniek familiedag waar iedereen het nog over zal hebben tijdens verjaardagen. Yellow Rent kan voor zowel grote families als kleinere families een juist Fiets & Fun product aanbieden. Huur de Fiets & Fun fietsen direct bij Yellow Rent of ga met je familie naar 1 van de vaste locaties in Zuid-Nederland.

Bekijk hieronder de verschillende Fiets & Fun arrangementen voor jouw familiedag

Tandem verhuur

De tandems die wij verhuren zijn van de topmerken Batavus en Gazelle. Deze tandems staan voor u klaar om twee passagiers een leuke dag te bezorgen. Ze zijn zeer geschikt voor alle leeftijden en voor mensen die van teamwork houden. Ideaal voor een leuke familiedag.

Lees meer
Fietstrein huren

Yellowtrein “de fietstrein”

Wat is er gezelliger dan met zijn allen op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. De fietstrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen.

Lees meer

Fietsmix

Met de fietsmix krijgt u minimaal 4 verschillende fietsen (tandem, ligfiets, Giant Revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets). Zo kunt u onderweg wisselen van fiets en verschillende originele fietsen uitproberen!

Lees meer
Fietstrein huren

Giant Revive

‘Fietsen vanuit uw luie stoel’ is misschien wat overdreven, maar fietsen is zeker een stuk comfortabeler en een hele nieuwe ervaring met de Giant Revive! Bij Yellow Rent kan je tot wel 110 stuks van deze unieke Giant Revive fietsen huren.

Lees meer

Familiedag organiseren op één van onze vaste locaties

Yellow Rent biedt ook vele familiedag arrangementen aan op vaste locaties in voornamelijk Zuid-Nederland. Bijvoorbeeld in Arcen bij de Hertog Jan Proeverij of in Thorn het witte stadje. Wij hebben veel samenwerkingen met lokale organisaties die daar van onze fiets & fun fietsen gebruik maken. De meeste van deze locaties bieden de mogelijkheid om tijdens jouw familiedag te starten met een stuk vlaai en te eindigen met een pannekoek of een BBQ. Je boekt je arrangement voor de familiedag heel eenvoudig direct bij de betreffende locatie.

Bekijk alle locaties