Het is weer bijna tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje en de zoektocht begint weer. Je struint vele websites af die allemaal mogelijkheden bieden voor dat geweldige bedrijfsuitje waar iedereen het nog het hele jaar over zal hebben. Best wel een verantwoordelijkheid want een uitje met het bedrijf is dé manier om even de werkstress te ontvluchten en je collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Hieronder vind je een aantal tips om ook van jouw bedrijfsuitje een succes te maken.

Bepaal het doel van je bedrijfsuitje

Wat wil je gaan bereiken met het bedrijfsuitje, wil je dat het leerzaam is of wil je alleen plezier gaan maken. Vaak vind de manager het leuker als er ook een leerzaam aspect of een teambuilding activiteit gekoppeld is aan het bedrijfsuitje. Start dan bijvoorbeeld met een leuke opdracht waar iedereen samen moet werken. Ga je in teams werken zorg dan ook voor een goede verdelingen van leeftijd, ervaring, hoe lang iemand als werkzaam is enzovoorts.

Bepaal de groepsgrootte

Soms kan je maar voor een beperkte groep een activiteit boeken. Bij Yellow Rent kan je tot maar lieft 400 personen op een fietstrein dus voor elke groep hebben we wel een geschikte oplossing.

Wanneer wil je je bedrijfsuitje houden

In de maanden mei, juni en september zijn dé maanden voor de bedrijfsuitjes in Nederland. Wil je in deze maand boeken ben er dan op tijd bij want vaak zitten de activiteiten al helemaal vol.

Nodig iedereen uit

je wilt het liefste dat iedereen meegaat naar het door jou georganiseerde uitje. Maar hoe zorg je er voor dat iedereen enthousiast wordt. Maak een leuke uitnodiging met bijvoorbeeld een e-mailprogramma als mailchimp en vraag iedereen te reageren.

Stuur een dag van te voren nog een e-mail naar alle deelnemers

Dit is erg handig want zo kan je nog wat belangrijke zaken sturen en kan je ook nog wat meer informatie geven over bijvoorbeeld het weer. Is het belangrijk dat iemand een regenpak meeneemt. Vergeet niet ook je telefoonnummer even mee te sturen waarop men jou kan bereiken mochten ze toch nog verhinderd zijn.

Neem nog contact op met de aanbieder

Niets is zo vervelend als dingen op de dag zelf niet goed zijn geregeld. Neem dus nog een week van te voren even contact op met de organisator van het uitje om de laatste wijzigingen en het programma door te spreken. Je zal niet de eerste zijn die per ongeluk op een verkeerde locatie staat.

Nu ben je helemaal voorbereidt voor het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. Wil je meer informatie bekijk dan eens onze bedrijfsuitjes. 

Vanaf 1 januari 2015 vervangt de werkkostenregeling alle regels en uitzonderingen die er momenteel bestaan rond onbelaste vergoedingen aan personeel. Als werkgever mag u in 2015 1,2% van de totale loonsom uitgeven aan bijvoorbeeld kerstpakketten, bedrijfsfitness, de fiets van de zaak en bedrijfsuitjes.

“Een personeelsfeest of bedrijfsactiviteit op de werkplek valt niet onder de regeling, op een andere locatie wel.

Grote bedrijven kunnen natuurlijk makkelijker een feest geven in een eigen hal of kantine dan kleine bedrijven. En de kosten voor catering in het eigen bedrijfsgebouw hoeven niet onder de WKR te vallen, maar eten en drinken op een andere locatie wel.

Wij Yellow Rent brengen Tandems Fietsen Fietstreinen op uw eigen locatie.

Lees meer
Fietstrein huren

Yellowtrein “de fietstrein”

Wat is er gezelliger dan met zijn allen op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. De fietstrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen.

Lees meer

Fietsmix

Met de fietsmix krijgt u minimaal 4 verschillende fietsen (tandem, ligfiets, Giant Revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets). Zo kunt u onderweg wisselen van fiets en verschillende originele fietsen uitproberen!

Lees meer
Fietstrein huren

Giant Revive

‘Fietsen vanuit uw luie stoel’ is misschien wat overdreven, maar fietsen is zeker een stuk comfortabeler en een hele nieuwe ervaring met de Giant Revive! Bij Yellow Rent kan je tot wel 110 stuks van deze unieke Giant Revive fietsen huren.

Lees meer