Bedrijfsuitje organiseren of een personeelsfeest

Zoekt u het ideale bedrijfsuitje? Dan bent u bij Yellow Rent aan het juiste adres. Yellow Rent organiseert al vele jaren uitjes op de fiets voor bedrijven. Een leuk idee voor uw uitje is bijvoorbeeld de Yellow Train. De Yellow Train is al jaren onze topper bij het organiseren van bedrijfsuitje, dit is namelijk een fietstrein waar je met het complete bedrijf op kan (tot wel 500 personen.

Kies voor een bedrijfsuitje op locatie. Dit kan georganiseerd worden op ruim 30 verschillende locaties in Zuid-Nederland. Op deze locaties wordt dan uw complete uitje verzorgt van aankomst tot vertrek. Maar zoekt u een iets goedkoper bedrijfuitje dan kunnen wij ook de fietstrein of een ander product leveren op de door u gekozen locatie. Wij komen dan de fietsen brengen en ook weer ophalen. De rest van de organisatie van uw bedrijfsuitje heeft u dan volledig zelf in de hand.

Bekijk de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren

Tandem verhuur

De tandems die wij verhuren zijn van de topmerken Batavus en Gazelle. Deze tandems staan voor u klaar om twee passagiers een leuke dag te bezorgen. Ze zijn zeer geschikt voor alle leeftijden en voor mensen die van teamwork houden. Ideaal voor een leuke familiedag.

Lees meer
Fietstrein huren

Yellowtrein “de fietstrein”

Wat is er gezelliger dan met zijn allen op een fietstrein? De trein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes waar men met 2 volwassenen en eventueel 2 kleinere kinderen op kan. De fietstrein is geschikt voor iedereen, zelfs voor passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen.

Lees meer

Fietsmix

Met de fietsmix krijgt u minimaal 4 verschillende fietsen (tandem, ligfiets, Giant Revive, rug-rug tandem, chopper of postfiets). Zo kunt u onderweg wisselen van fiets en verschillende originele fietsen uitproberen!

Lees meer
Fietstrein huren

Giant Revive

‘Fietsen vanuit uw luie stoel’ is misschien wat overdreven, maar fietsen is zeker een stuk comfortabeler en een hele nieuwe ervaring met de Giant Revive! Bij Yellow Rent kan je tot wel 110 stuks van deze unieke Giant Revive fietsen huren.

Lees meer
Vanaf 1 januari 2015 vervangt de werkkostenregeling alle regels en uitzonderingen die er momenteel bestaan rond onbelaste vergoedingen aan personeel. Als werkgever mag u in 2015 1,2% van de totale loonsom uitgeven aan bijvoorbeeld kerstpakketten, bedrijfsfitness, de fiets van de zaak en bedrijfsuitjes.

“Een personeelsfeest of bedrijfsactiviteit op de werkplek valt niet onder de regeling, op een andere locatie wel.

Grote bedrijven kunnen natuurlijk makkelijker een feest geven in een eigen hal of kantine dan kleine bedrijven. En de kosten voor catering in het eigen bedrijfsgebouw hoeven niet onder de WKR te vallen, maar eten en drinken op een andere locatie wel.

Wij Yellow Rent brengen Tandems Fietsen Fietstreinen op uw eigen locatie.