Fietsarrangementen

De leukste fietsarrangementen vind u bij Yellow Rent. Al jaren biedt Yellow Rent diverse fietsarrangementen aan. Hieronder vindt u al onze succesvolle fietsarrangementen speciaal ontwikkeld om iedereen een fantastische dag te bezorgen. De onderstaande fietsarrangementen vinden op verschillende locaties in Nederland plaats.

Onze Fietsarrangementen zijn:

Fietsmix

Het Fietsmix arrangement

Met het fietsmix arrangement heb je minimaal 4 verschillende soorten fietsen tot je beschikking. Onderweg kan je ruilen van fiets. Tijdens deze fietstocht bezoek je ook nog de chocoladefabriek in Maaseik.

Lees meer
Boottocht

Boottocht Thorn Arrangement

Een hele dag vertier met de boottocht van Rederij Cascade. Met de boottocht op de Maas, een mooie fietsroute met de fietstrein of de fietsmix en een heerlijke pannenkoek naar keuze.

Lees meer
Boerenweigolf

Boerenweigolf Kelpen-Oler

Boerenweigolf is leuk voor iedereen en ideaal voor een hele leuke familiedag of een personeelsfeestje. Zeker in combinatie met de fietsmix waarbij u op minimaal 4 verschillende fietsen van Kelpen-Oler naar Thorn fiets en kan genieten van de mooiste plaatjes.

Lees meer
Fietstrein

Yellowtrein arrangementen

In Thorn het witte stadje boek je het fietstrein arrangement. De fietstrein is geschikt voor alle leeftijden en er is een mogelijkheid om een bagagebak mee te nemen. Zeer geschikt voor familiedagen en personeelsfeestjes.

Lees meer
Stevensweert all in

Stevensweert All-in Tour

De Stevenweert All-in tour is een unieke tour per boot en de fietstrein. U vertrekt vanuit Stevenweert met de boot Cascade. U vaart dan langs de dorpen Thorn, Wessem en Stevenweert. Terug in Stevensweert gaan we naar de Beertuin en daarna vertrekken we met de fietstrein en volgen de mooiste route.

Lees meer
op 'n naer arrangement

Op ‘n Naer arrangement

Geen “walking dinner”, maar een “biking dinner”. Geniet van een 30 km lange fietstocht langs de maas en het bosrijke Leudal gebied en laat u tussentijds verwennen met een royaal hapje en drankje bij de Busjop, Manelust en Ome Jeu.

Lees meer